Gaveideer til den næste housewarming

Hvis du er i tvivl om hvad du skal give i gave er du nu ankommet til det rette sted! i denne guide vil vi forsøge at give dig så meget inspiration som muligt, så du kan vælge den perfekte indflyttergave.

Her på siden kan du finde en række gaveideer samt forslag til hvad du kan gøre for at imponere den heldige modtager af din gave. Vi håber det kan bringe noget inspiration til dine gavejagt.

4 STK. MIDDAGSTALLERKEN

Forær din modtager et stel med fire middagstallerkener, så det kan invitere deres nærmeste på en lækker middag serveret på det lækreste håndlavede tallerkener. Tallerkenerne passer ind i enhver moderne bolig, og med farve muligheder nok til at tilfredsstille enhver.

Pris: 1259.00 kr

SE MERE

4 STK. MORGENMADSSKÅL

Vores morgenmadsskåle kan bruges til meget mere end navnet først antyder. Hver end din modtager nyder en god yoghurt med årstidens bær eller at varme kroppen ved en god suppe, så kan du vide dig sikker på at de vil elske de her skåle!

Pris: 798.00 kr

SE MERE

4 STK. TEKRUS

En lækker gave kunne også være et stel med fire af vores tekrus. At kunne invitere bekendte til en kop kaffe af matchende kopper er en magisk følelse, som din modtager uden tvivl fortjener!

Pris: 1199.00 kr

SE MERE

2 STK. MORGENMADSSKÄL

Skal du forære den perfekte gave til parret som bor sammen så er skåle noget vi alle har brug for, også gør det jo heller ikke noget at de er så smukke! 

Pris: 409.00 kr

SE MERE

4 STK. FROKOSTTALLERKEN

Findes der noget bedre end en god frokost? Ja! En god frokost serveret på det smukkeste håndlavede frokosttallerkener. Alt efter personen du skal give gaven til kan du vælge farver der passer til enhver bolig!

Pris 769.00 kr

SE MERE

4 STK. KOPPESTEL

Dette stel er nok kaffe-elskerens største drøm! Hvad end det så er din kæreste, et par eller bare en bekendt du ønsker at gøre glad, så er disse smukke krus og kopper en sikker vinder. Stellet består af to store tekrus og to vidunderligt smukke espressokopper og kan fås i flere farver. 

Pris: 1199.00 kr

SE MERE

2 STK. NØDDESKÄL

Vores nøddeskåle er perfekt til at nyde fredagsslikket eller andre små godter, og med sit søde udtryk er du sikker på at tage alle dine gæsters opmærksomhed. De kan også bruges som udsmykning i et stilrent og moderne hjem, også fås de endda i mange flere farver!

Pris: 309.00 kr

SE MERE

3 STK. KOPPESTEL

Her kan du få et stel med to af vores smukke tekrus, samt en flødekande til dem der ikke nyder deres kaffe helt sort. Med dette flotte matchende stel er du garanteret at din gave falder i utrolig god jord hos en sand kaffe-elsker. 

Pris: 739.00 kr

SE MERE

2 STK. TEKRUS

Hvis der er noget der kan redde enhver morgenstund, så er det en lækker kop kaffe. Især hvis man har muligheden for at drikke af et smukt håndlavet krus, som de her! Leder du efter en gave der både kan pynte og bruges, så er et stel af tekrus en sand vinder. 

Pris: 619.00 kr

SE MERE

Sådan finder du den perfekte indflyttergave

Først og fremmest skal du naturligvis forholde dig til din modtager. For at gøre det en smule nemmere er her nogle spørgsmål du kan starte med at spørge dig selv. 

- Er det en indflyttergave til et par eller en enlig?

- Er der nogen der for nyligt er flyttet sammen?

- Hvilket slags hus er der tale om? Lejlighed eller hus?

- Hvis du har været der før: hvordan er den nuværende indretning?

Når du har besvaret disse spørgsmål gør det beslutnings processen meget nemmere for dig. Hvis det er en person eller et par du kender rigtig godt (som måske en bror, søster eller en tæt ven/venner) er det lettere at finde på noget lækkert, som de mangler i deres bolig.

Derimod kan det være en udfordring hvis du kender modtageren mindre godt, og altså ikke ved hvad de lige står og mangler. Her kan du gå den sikre vej med noget sødt man kan spise eller måske en god flaske vin, den tager altid kegler!

Hvis modtageren er en yngre person eller en der flytter ud for første gang, så er der stor sandsynlighed for at der er noget de mangler i deres bolig. Der kan du med fordele give nogle tallerkener, kopper, krus bestik eller andet til enten køkkenet eller indretningen. 

Hvis det er en ældre person så er der nok ikke nogle praktiske ting som de ikke har anskaffet sig i forvejen. Her kan du også tage den sikre oplevelsesgave, som en flaske vin noget chokolade eller en personlig gavekurv

 

Hvor meget burde man bruge på en indflyttergave?

Der er ingen eksakte regler på hvor meget du burde bruge på en gave til den nyligt indflyttede, men det er generelt en lille eller mellemstor gave som på den ene eller anden måde bidrager til det nyligt flyttede sted. Du kan også sagtens forære en æske med chokolade eller en flaske vin, særligt hvis det ikke er en af dine tætteste bekendte. 

Selve det at flytte et nyt sted hen er ikke den største begivenhed vi kommer ud for, så du behøver ikke stresse for meget over prisen på gaven, der skal nok komme en mulighed mere når de flytter igen ;).

 

Hvornår burde man give en indflyttergave?

Folk flytter mange gange i løbet deres liv, og det er ikke altid man lige får givet en indflyttergave. En god tommelfinger regel at følge er; hvis du er blevet inviteret til en housewarming, så medbring en indflyttergave.

Det kan naturligvis både være en invitation til en decideret fest, men også hvis et vennepar har inviteret til kaffe eller frokost i deres nye lejlighed/bolig. Gaven gives naturligvis til værten/værterne når du ankommer til deres nye bolig for første gang. 

Hvis du derimod bliver inviteret til et arrangement hjemme hos nogle som for nyligt er flyttet, men ikke har været der endnu, kan det virke lidt underligt hvis du medbringer en gave uden at der er lagt op til at arrangementet har noget med flytningen at gøre. Så undgå at gøre det. 

 

Den praktisk indflyttergave

Den bedste indflyttergave er det som modtageren virkelig kan bruge. Det gælder her i virkeligheden om at vide hvad de allerede har og hvad de mangler at anskaffe sig, hvis du gerne vil imponere med din gave.

Der er ingen der har brug for sit tredje rivejern, så det ville give dig en kæmpe fordel hvis du kender til noget praktisk som værten mangler i sin bolig. En klassisk mulighed er noget til køkkenet som de mangler, det kan både være tallerkener, kopper, krus, bestik, skåle og rigtig mange andre ting. 

Fordelen ved disse slags gaver er at det er ting som alle skal bruge lige meget hvad, og det er jo ikke ligefrem billigt at skulle fylde en køkken som ny-indflyttet. Derfor vil det også være en super sikkert valg når det kommer til din gave, så længe du ved at det er noget modtageren mangler.

Tilbage til blog