DE DANSKE HJEM HAR ALDRIG VÆRET KEDELIGERE

Vi startede Kerama i 2021 med én klar vision. Et skærende klart billede af danske hjem med en personlig og kreativ indretning. Danske hjem fyldt med sjæl, hele landet over. Det mener vi at vores håndlavede keramik er det perfekte svar til. Vi tager et langt skridt væk fra masseproducerede, ensartede, kedelige og forurenende produkter, og bringer et kreativt og personligt pust til indretningen.

SE HÅNDLAVET KERAMIK

DANSK KVALITET

Tag et kig i køkkenskuffen eller vitrineskabet i dit hjem. Hvor meget af det du ser er produceret et par kilometer fra din hoveddør? Vores gæt er at der ikke er meget. Det er vores mission at gøre noget ved det og derfor er alt vores håndlavede keramik 100% dansk.

KERAMIK DER ER LAVET TIL AT BLIVE BRUGT

Det keramik du finder her i vores univers af håndlavede keramik er lavet med fødevare godkendt stentøjsler og glasur. Vores produkter tåler alle både frost og opvask, så det bliver intet problem at skifte de kedelige hvide spisetallerkener ud.

DET PERSONLIGE ALTERNATIV

Vores keramik er håndlavet i danske keramikværksteder. Derfor finder du heller ikke to ens produkter her i vores keramik univers. Hvert produkt er unikt, og har hver deres personlige udtryk alt efter hvordan leret er tørret i ovnen, og hvordan glasuren har lagt sig.

UDFORSK VORES UNIVERS

Vi har skabet et helt univers af dansk håndlavet keramik, som vores kunder kan være sikre på er lavet under de bedste forhold, og med det mindst mulige aftryk på vores klode. Vælg din yndlings kollektion, og udforsk vores univers af keramik.

VORES MEST POPULÆRE

Her finder du det keramik som Kerama's kunder har taget aller bedst imod. Vi er endeløst glade for at vores kunder har valgt at støtte dansk iværksætteri, og vi håber du vil med på vores rejse og sprede budskabet om Danmarks keramik univers - Kerama.