Find inspiration til Valentines gaven

Valentines Dag er en dag, hvor vi viser vores kære, hvor meget vi elsker og værdsætter dem. Men at vælge den perfekte gave kan være svært, især hvis man gerne vil give noget unikt og personligt. Håndlavet keramik er en fantastisk måde at give en gave, der er både unik og personlig, og som kan bruges i hverdagen.

4 STK. FROKOSTTALLERKEN

Findes der noget bedre end en god frokost? Ja! En god frokost serveret på det smukkeste håndlavede frokosttallerkener. Alt efter personen du skal give gaven til kan du vælge farver der passer til enhver bolig!

SE MERE

4 STK. MORGENMADSSKÅL

Vores morgenmadsskåle kan bruges til meget mere end navnet først antyder. Hver end din modtager nyder en god yoghurt med årstidens bær eller at varme kroppen ved en god suppe, så kan du vide dig sikker på at de vil elske de her skåle!

SE MERE

2 STK. NØDDESKÄL

Vores nøddeskåle er perfekt til at nyde fredagsslikket eller andre små godter, og med sit søde udtryk er du sikker på at tage alle dine gæsters opmærksomhed. De kan også bruges som udsmykning i et stilrent og moderne hjem, også fås de endda i mange flere farver!

SE MERE

4 STK. KOPPESTEL

Dette stel er nok kaffe-elskerens største drøm! Hvad end det så er din kæreste, et par eller bare en bekendt du ønsker at gøre glad, så er disse smukke krus og kopper en sikker vinder. Stellet består af to store tekrus og to vidunderligt smukke espressokopper og kan fås i flere farver. 

SE MERE

4 STK. MIDDAGSTALLERKEN

Forær din modtager et stel med fire middagstallerkener, så det kan invitere deres nærmeste på en lækker middag serveret på det lækreste håndlavede tallerkener. Tallerkenerne passer ind i enhver moderne bolig, og med farve muligheder nok til at tilfredsstille enhver.

SE MERE

3 STK. KOPPESTEL

Her kan du få et stel med to af vores smukke tekrus, samt en flødekande til dem der ikke nyder deres kaffe helt sort. Med dette flotte matchende stel er du garanteret at din gave falder i utrolig god jord hos en sand kaffe-elsker. 

SE MERE

2 STK. TEKRUS

Hvis der er noget der kan redde enhver morgenstund, så er det en lækker kop kaffe. Især hvis man har muligheden for at drikke af et smukt håndlavet krus, som de her! Leder du efter en gave der både kan pynte og bruges, så er et stel af tekrus en sand vinder. 

SE MERE

2 STK. MORGENMADSSKÄL

Skal du forære den perfekte gave til parret som bor sammen så er skåle noget vi alle har brug for, også gør det jo heller ikke noget at de er så smukke! 

SE MERE

4 STK. TEKRUS

En lækker gave kunne også være et stel med fire af vores tekrus. At kunne invitere bekendte til en kop kaffe af matchende kopper er en magisk følelse, som din modtager uden tvivl fortjener!

SE MERE

Hvorfor vælge håndlavet keramik som Valentines gave?

Håndlavet keramik er en unik gave, fordi hvert stykke er skabt i hånden af en kunstner. Det betyder, at ingen to stykker er helt ens, og det gør det til en ekstra særlig gave at give og modtage. Keramik kan også være en praktisk gave, da det kan bruges i hverdagen, som f.eks. en kop til morgenkaffen eller en skål til pastaen.

 

Hvordan vælger man den rigtige keramik til sin kæreste?

Det vigtigste er at tænke på din kærestes eller ægtefælles personlighed og stil. Hvis de er mere enkle og minimalistiske, så kan et enkel og elegant stykke keramik være det perfekte valg. Hvis de derimod er mere kreative og eksperimentelle, kan man overveje noget mere farverigt og abstrakt keramik.

 

Hvordan kan man give keramik som Valentines gave?

Dansk produceret håndlavet keramik er en fantastisk gave, fordi det både er unikt og af højeste kvalitet. Der er mange dygtige danske keramikere, der laver smuk og funktionel keramik, som er perfekt til en Valentines gave. Her er to eksempler på, hvordan man kan give håndlavet keramik som Valentines gave:

1. Et stel af håndlavet keramik, såsom en spisetallerken eller en morgenmadsskål, kan være en perfekt gave til en foodie eller til nogen, der elsker at tilberede mad.

2. En håndlavet keramik vase eller fad kan være en smuk og elegant gave til nogen, der elsker at have planter i hjemmet eller som nyder at servere mad og drikkevarer.

I sidste ende, håndlavet keramik er en unik og personlig gave, der kan bruges i hverdagen. Der er mange forskellige måder at give keramik som en Valentines gave, og det kan være en god idé at tage hensyn til modtagerens personlighed og interesser, når man vælger en gave.

 

Hvordan skal keramik gaven bruges?

Det kan være en god idé at tænke på, hvordan gaven kan blive brugt som en del af din kæreste eller ægtefælles hjem. En håndlavet keramik lampe eller bordskåner kan være en smuk og funktionel gave, som kan bruges i stuen eller soveværelset. Eller en håndlavet keramik ur kan være en elegant og tidløs gave, som kan hænges i entreen eller på kontoret.

 

Håndlavet keramik som kunst

En anden mulighed kan være at give et keramik kunstværk som en Valentines gave. Der er mange dygtige danske keramikere, der laver skulpturer og dekorative værker, som kan være en smuk og unik gave. Det kan være en god idé at besøge en keramikudstilling eller en keramikbutik, for at se de forskellige muligheder og finde den perfekte gave.

Alt i alt, håndlavet keramik er en unik og personlig gave, der kan være en perfekt Valentines gave for din kæreste eller ægtefælle. Det er vigtigt at tænke på modtagerens personlighed og interesser, samt hvordan gaven kan bruges i hverdagen, når man vælger en gave. At give dansk produceret keramik, kan være en ekstra speciel gave, fordi det er skabt af dygtige danske keramikere med en passion for kvalitet og æstetik.

Tilbage til blog