Find inspiration til gaven

Du kan her finde Keramas tips til hvordan du kan finde den perfekte gave til din kæreste, så du virkelig kan udtrykke din kærlighed! Vi har også samlet en række af vores forslag til gaver ideer her på siden hvis du mangler endnu mere inspiration. 

Det første du burde have i tankerne når du skal købe en sød gave til kæresten er naturligvis modtageren selv. Har din kæreste nogle særlige interesser? Er der noget kæresten går og mangler? Er der et bestemt budskab jeg vil sende med min gave?

Det er nogle gode overvejelser du kan gøre dig imens du kigger videre på siden efter lidt inspiration. Vi håber der er noget på siden der kan hjælpe dig på din gavejagt.

4 STK. FROKOSTTALLERKEN

Findes der noget bedre end en god frokost? Ja! En god frokost serveret på det smukkeste håndlavede frokosttallerkener. Alt efter personen du skal give gaven til kan du vælge farver der passer til enhver bolig!

SE MERE

4 STK. KOPPESTEL

Dette stel er nok kaffe-elskerens største drøm! Hvad end det så er din kæreste, et par eller bare en bekendt du ønsker at gøre glad, så er disse smukke krus og kopper en sikker vinder. Stellet består af to store tekrus og to vidunderligt smukke espressokopper og kan fås i flere farver. 

SE MERE

2 STK. NØDDESKÄL

Vores nøddeskåle er perfekt til at nyde fredagsslikket eller andre små godter, og med sit søde udtryk er du sikker på at tage alle dine gæsters opmærksomhed. De kan også bruges som udsmykning i et stilrent og moderne hjem, også fås de endda i mange flere farver!

SE MERE

4 STK. MORGENMADSSKÅL

Vores morgenmadsskåle kan bruges til meget mere end navnet først antyder. Hver end din modtager nyder en god yoghurt med årstidens bær eller at varme kroppen ved en god suppe, så kan du vide dig sikker på at de vil elske de her skåle!

SE MERE

2 STK. TEKRUS

Hvis der er noget der kan redde enhver morgenstund, så er det en lækker kop kaffe. Især hvis man har muligheden for at drikke af et smukt håndlavet krus, som de her! Leder du efter en gave der både kan pynte og bruges, så er et stel af tekrus en sand vinder. 

SE MERE

3 STK. KOPPESTEL

Her kan du få et stel med to af vores smukke tekrus, samt en flødekande til dem der ikke nyder deres kaffe helt sort. Med dette flotte matchende stel er du garanteret at din gave falder i utrolig god jord hos en sand kaffe-elsker. 

SE MERE

4 STK. MIDDAGSTALLERKEN

Forær din modtager et stel med fire middagstallerkener, så det kan invitere deres nærmeste på en lækker middag serveret på det lækreste håndlavede tallerkener. Tallerkenerne passer ind i enhver moderne bolig, og med farve muligheder nok til at tilfredsstille enhver.

SE MERE

2 STK. MORGENMADSSKÄL

Skal du forære den perfekte gave til parret som bor sammen så er skåle noget vi alle har brug for, også gør det jo heller ikke noget at de er så smukke! 

SE MERE

4 STK. TEKRUS

En lækker gave kunne også være et stel med fire af vores tekrus. At kunne invitere bekendte til en kop kaffe af matchende kopper er en magisk følelse, som din modtager uden tvivl fortjener!

SE MERE

 

Forskellige typer gaver til kæresten

Når du giver gaver til kæresten kan der jo være forskellige typer til forskellige anledninger. Det kunne f.eks. være klassisk at give en romantisk gave til valentinsdag, en sjov og intern gave til jubilæumsgave og eventuelt en personlig gave som fødselsdagsgave. Det kan også være du blot ønsker at give en lille gave uden særlig anledning, for at vise du holder af en bestemt person.  Herunder kan du se en liste af gaveideer hvor der er kategoriseret efter forskellige anledninger og stemninger. 

- Personlige gaver til kæresten
- Den romantiske gave til kæresten
- Aktiviteter og oplevelser for kærestepar
- Små gaver til kæresten under 500,- 
- Gaveideer til hjemmet

  Personlige gaver til kæresten

  Man vil jo altid gerne vise at en gave kommer fra hjertet af, og en af de klassiske måder at gøre det på, er at give en meget personlig gave. Det er meget populært at give disse slags gaver, men det kan være svært eftersom alle kærester er forskellige. Det kan også gøre det svært at finde på en god personlig gaveide hvis forholdet ikke har været særlig langt, og i dermed ikke har ligeså meget information at trække gaveideer fra. I modsætningen, kan det også være svært hvis forholdet heller ikke er nyt længere, fordi mange af dine originale gaveideer måske allerede er blevet brugt, og du skal finde på noget nyt. En åbenlys ide til at give en gave personlig er at købe noget med en særlig indgravering på eller eventuelt med din kærestes navn på. en Anden mulighed er gaver du selv skal hjælpe med at designe, så kan man virkelig sætte sit personlige præg på sin gave. 


  Den romantiske gave 

  Den romantiske gave er en lidt anden type gave. Typisk ville den passe bedst til en lettere romantisk begivenhed. Det kan f.eks være valentinsdag, årsdag med kæresten eller som en fødselsdagsgave. Her ville det være godt med en rigtig overraskelse, altså noget din partner ikke forventer. En sikker vinder ville være et weekendophold til et lækkert sted, eller en gavekurv med en masse lækre ting som din partner elsker. Alternativt kan man give noget romantisk affektionsværdi, som kan symbolisere din kærlighed til din kæreste.  Her skal du være opfindsom og romantisk! Så det er med at gå i tænkeboks omkring hvilken ting der kan være et symbol for jeres tid sammen, eller noget i har tilfælles. 

  Aktiviteter og oplevelser for kærestepar

  At finde en gave der gør kæresten glad, kan ofte være udfordrende, især hvis i har været sammen så længe, at alle dine gode gaveideer ér blevet brugt. Hvis dét gør sig gældende, så ville en gave i kunne være fælles om være ideel. Det kunne både være en oplevelse til et romantisk sted i kunne nyde sammen, men det kan også blot være en invitation til en hyggelig eftermiddags-brunch. 

  Det vigtige ved oplevelsesgaver er at det er en grundsten for at danne minder i et parforhold, uanset om det er intense aktiviteter eller en stille og rolig oplevelse. Det er heller ikke nødvendig at din aktivitet tager lang tid, eller at den koster mange penge. Du kan sagtens gøre din kæreste glad uden at det skal koste spidsen af en jetjager.

  Små gaver til kæresten under 500,- 

  Nogle gange har man lyst til at give sin kæreste en lille ekstra gave, bare fordi man elsker ham/hende og synes de fortjener til ekstra. Ved små gaver behøver der ikke nødvendigvis at være en særlig anledning, men blot at man ønsker at vise sin hengivenhed. Alle fortjener en gang imellem at blive mindet om at de er elsket, og derfor har vi tilføjet en kategori af gaver til under 500 kr som du kan kigge på her. 

  Gave ideer til hjemme

  Om i enten bor hver for sig, eller måske allerede bor sammen så kan en gave til hjemmet altid tage kegler. De bedste gaver du kan give til at bidrage til hjemmet, er en gave som skaber en hyggelig og god stemning eller som bidrager positivt til boligindretningen. Endnu bedre er hvis du kan finde en gave der kan gøre begge dele, og hvis du mangler ideer kan du tage et kig på vores forslag til ting der skaber denne hyggelige stemning, lige herunder.


  Inspiration til gaveideer til kæresten

  Man kan jo håbe at du har fundet noget lækkert at give til kæresten her på siden, men skulle du stå i den situation at du stadig mangler en god ide, kan du jo med fordel tjekke vores andre indlæg omkring gode gaveideer her. 


  Du kan både finde gaveideer til fødselsdagsgaver, valentines-gaver, kærestegaver, bryllupsgaver og meget mere. Ydermere så er der masser af vores forslag som også sagtens ville kunne bruges som ideer til en studentergave, jubilæumsgave eller andre tilsvarende lejligheder. Du kan også finde en god og billig gave, som du kan forærer uden nogen særlig anledning. Nogle gange har man bare lyst til at give en gave til den særlige person som har fortjent den, og det kan vi også hjælpe med. Du kan eventuelt tjekke vores katalog ud her. 

  Tilbage til blog