DET ER ET VALG DU ER MED TIL AT TAGE.

Vores produkter er alle lavet af højkvalitets stentøjsler fra det danske Strøjer Tegl, der både tåler frost og maskinopvask og er meget mere modstandsdygtigt end konventionelt ler. Dermed er du sikret at få keramik med hjem, som du faktisk kan bruge. Vi mener at det vigtigste vi kan gøre for miljøet, er at sikre at vores kunder kommer hjem med produkter af god kvalitet, som kan bruges i mange år ud i fremtiden. Herved gør vi op med den udbredte ”køb og smid væk” kultur, der ikke gør andet end at tømme forbrugernes pengepung ned i skraldespanden, og forurene vores smukke verden. Den kultur vil vi ikke være en del af. Det burde du heller ikke.

Derfor er det ikke nok at vi vælger at være bæredygtige. Det er et valg som du som forbruger er med til at tage. Vi glæder os til at have dig med på rejsen mod en mere bæredygtig fremtid.

VI HOLDER VÆRDIKÆDEN LOKAL.

Har du hilst på Heidi Vang? Hun har et lille og hyggeligt keramikværksted i udkanten af Ringe, centralt på Fyn, hvor hun drejer og glaserer alt vores smukke keramik, og hvor stemningen altid er helt i vejret. Hun køber alt sit ler ved Støjer Tegl der ligger i Assens på Fyn. Vores keramik må derfor nøjes med at blive transporteret mindre end 60 km, fra råvare til færdigt produkt, pakket og klar til afsendelse. Herved sparer vi flere hundrede kilometers unødvendig og forurenede transport hver eneste dag, sammenlignet med at få produceret i produkterne til en brøkdel af prisen, et sted i østen. Det ved vi også at du vil værdsætte næste gang du brygger dig en lækker kop varm te, i Kerama’s smukke krus.

Ved at holde hele vores værdikæde lokal kan vi sikre os at vores produkter bliver produceret under de bedste omstændigheder, og at vores leverandører genbruger hvor der kan gengenbruges, og sparer hvor der kan spares. Det er vi er stolte af at kunne tilbyde dig. Selv tak.

LAD VÆR' MED AT PAKKE DET IND.

Vi sender vores elskede keramik afsted med fragtmanden hver eneste dag, med en inderlig frygt om at det skulle gå i stykker. Vi kan derfor ikke komme udenom elefanten i rummet. Emballage. Vi har pligt til at sikre produkterne kommer sikkert frem til vores kunder, så smukt som da vi hentede det på værkstedet. Alt andet ville være en skam. Vi har derimod også en pligt overfor vores miljø. Det har det hårdt nok i forvejen, så der er ingen grund til at vi skulle gøre det værre. Så hvordan løser vi det? Nu skal du høre! Vi løser det ved at pakke din ordre med trevlet genbrugspapir, der både sikre din pakke mod stød på vejen til din dør, og sparer maskinerne for at fælde en skov for at du kan få dine produkter.

Vi tilbyder også alle vores kunder at afhente deres ordre direkte fra vores lager, så sparer vi miljøet for både emballage og fragt. Det er da en win-win! Så overvej at afhente din ordre, hvis du bor i nærheden af Odense. Tak for det.

DU ER INVITERET MED PÅ REJSEN.

Vi ville gerne altid kende det bedste bæredygtige alternativ. Men det er bedst for alle at vi ser sandheden i øjnene, og indrømmer allerede nu: Det gør vi ikke. Derfor er du inviteret med på rejsen - ja dig! Sidder du med den hemmelige opskrift på hvordan vi kan hjælpe miljøet endnu mere end vi allerede gør? Så er vores indbakke pivåben. Ja, den står altså bare og venter på dit input. Vi håber inderligt at du vil med på rejsen, og hjælpe os med at blive et førsteklasses eksemplar på hvordan webshops kan agere bæredygtigt.

Kontakt os endelig hvis du sidder og brænder inde med et godt fif!

SEND FIF

UDFORSK VORES UNIVERS

Nu ved du alt om hvor vores håndlavede keramik kommer fra, hvordan det er produceret, og hvilket aftryk det sætter når du handler med os. Hvis du føler dig klar til at tage et kig på vores lækre keramik produkter nu, kan du se vores bestsellers her under. Vi invitere dig med ind i vores univers af keramik, og håber at du vil elske det lige så meget som vi gør!