Find den perfekte julegave

Så er det ved at blive den tid! Julen er en travl, men ikke desto mindre fantastisk tid, især til at vise sin hengivenhed og kærlighed til alle dem man holder allermest af.

Udover at vise sin kærlighed med nærvær, så kommer vi jo ikke udenom at det er tradition at give en gave til sine nærmeste, og det vil vi gerne hjælpe dig med! Det kan være super svært at finde den rigtig gave til dem man holder af, især hvis der er mange som fortjener en gave. 

2 STK. TEKRUS

Hvis der er noget der kan redde enhver morgenstund, så er det en lækker kop kaffe. Især hvis man har muligheden for at drikke af et smukt håndlavet krus, som de her! Leder du efter en gave der både kan pynte og bruges, så er et stel af tekrus en sand vinder. 

SE MERE

4 STK. MORGENMADSSKÅL

Vores morgenmadsskåle kan bruges til meget mere end navnet først antyder. Hver end din modtager nyder en god yoghurt med årstidens bær eller at varme kroppen ved en god suppe, så kan du vide dig sikker på at de vil elske de her skåle!

SE MERE

4 STK. MIDDAGSTALLERKEN

Forær din modtager et stel med fire middagstallerkener, så det kan invitere deres nærmeste på en lækker middag serveret på det lækreste håndlavede tallerkener. Tallerkenerne passer ind i enhver moderne bolig, og med farve muligheder nok til at tilfredsstille enhver.

SE MERE

3 STK. KOPPESTEL

Her kan du få et stel med to af vores smukke tekrus, samt en flødekande til dem der ikke nyder deres kaffe helt sort. Med dette flotte matchende stel er du garanteret at din gave falder i utrolig god jord hos en sand kaffe-elsker. 

SE MERE

4 STK. FROKOSTTALLERKEN

Findes der noget bedre end en god frokost? Ja! En god frokost serveret på det smukkeste håndlavede frokosttallerkener. Alt efter personen du skal give gaven til kan du vælge farver der passer til enhver bolig!

SE MERE

2 STK. MORGENMADSSKÄL

Skal du forære den perfekte gave til parret som bor sammen så er skåle noget vi alle har brug for, også gør det jo heller ikke noget at de er så smukke! 

SE MERE

4 STK. KOPPESTEL

Dette stel er nok kaffe-elskerens største drøm! Hvad end det så er din kæreste, et par eller bare en bekendt du ønsker at gøre glad, så er disse smukke krus og kopper en sikker vinder. Stellet består af to store tekrus og to vidunderligt smukke espressokopper og kan fås i flere farver. 

SE MERE

2 STK. NØDDESKÄL

Vores nøddeskåle er perfekt til at nyde juleslikket eller andre små godter, og med sit søde udtryk er du sikker på at tage alle dine gæsters opmærksomhed. De kan også bruges som udsmykning i et stilrent og moderne hjem, også fås de endda i mange flere farver!

SE MERE

Julegaveideer til inspiration

‘Det er tanken der tæller’ - plejer man at sige, og den er altså god nok. Der er ikke noget bedre end at vide der virkelig er blevet tænkt over sin gave og gjort en indsats. Vi har samlet en række af forslag her som garanteret vil bringe et smil på læben af modtageren, og vise at du har brugt energi og kærlighed på at finde noget lækkert. 

Er modtageren vild med boliginteriør og general flot indretning af et hyggeligt hjem, så tilbyder vi også et stort udvalg af moderne og stilrent brugskeramik som du kan finde her på siden, så vise at du har brugt energi og kærlighed på at finde noget lækkert.

Hvis du derimod stadigvæk mangler noget inspiration til hvad du skal forære den specielle person i dit liv, så kommer der lige fire andre konkrete gaveideer her:

 

Et mere personligt smykke

For et fåtal af kvinder er et smukt smykke, som passer til hendes personlige stil, en sikker vinder. Du kan med fordel undersøge hvilke smykker din kæreste allerede går med. Er hun mest til guld eller sølv, er hendes smykker mere ekstravagante eller minimalistiske osv.

Du skal her også overveje om din kæreste primært går med armbånd, halskæder, ringe eller hvilken slags smykke det end burde være. Hvis du vil gøre din gave endnu mere personlig, har du også muligheden for at give et smykke med en særlig indgravering. Det kunne f.eks. være din kærestes navn, en sød hilsen, jeres årsdag eller noget helt fjerde. Det ved du bedst selv. 

Elegant og nyttigt boligudstyr

Måske har dig og din kæreste planer om at flytte sammen, eller måske bor i allerede sammen.

Uanset hvad, så kan en vel udvalg gave til hjemmet aldrig slå fejl. Går din kæreste meget op i boliginteriør og generelt at holde et hyggeligt og lækkert hjem? Så kan en æstetisk gave til hjemmet være en rigtig god ide. Se hvilke design valg hun generelt tager for at samle inspiration til hvad du kunne give hende.

Hvis du fortsat ,mangler mere inspiration har vi et stort udvalg af moderne gaveideer som kan skabe en smukt og hyggeligt hjem her.  

 

Wellness for krop og sjæl

Alle elsker at forkæle din krop og sjæl med en frakoblende welness oplevelse! Der er endda også rig mulighed for at variere størrelsen af gaven, uanset om det drejer sig om en hyggelig wellness dag i Danmark, eller måske i nærliggende land.

Du kan også vælge at kombinere din wellness gave med andre lignende aktiviteter. Ofte tilbyder sådanne wellnessklinikker andre relevante aktiviteter som du kan tage stilling til. Det kunne f.eks. være en chokoladesmagning, lækker brunch menu eller noget helt tredje.

 

Romantisk weekend i en storby

En super klassisk gave er naturligvis et weekendophold i en hyggelig storby. Her har du også mulighed for at variere hvor meget du ønsker at bruge på gaven, da nogle luksuriøse destinationer naturligvis er dyrere end andre. Vi kan blandt andet anbefale en romantisk weekend i byer som London, Rom, Paris, Athen og mange flere.

Det kan være en god ide at tage en weekend i en storby, da der er rig mulighed for diverse aktiviteter og gastronomiske oplevelse. Man løber aldrig tør for ting at lave i en hovedstad!Indpakningen giver det første indtryk

Det er ikke nogen hemmelighed at vi alle ikke er lige gode til at pakke den smukkeste gave ind. Men din gave indpakning er vigtig! Det er den der giver modtageren sine forventninger og førstehåndsindtryk af din gave. Det kan bidrage rigtig meget til oplevelsen af en gave hvis den er smukt og unikt pakket ind, så din modtager når at glæde sig endnu mere.

Her til juletid kan du med fordel besøge en hobby butik og købe nogle lækre ting du kan pakke dine gaver ind i, så du virkelig kan tage kegler med din gave. Det kunne f.eks være:

- Pæne æsker til gaverne

- Silkepapir til fyld

- Gavebånd i flotte farver

- Flotte til- og fra-kort

- Gran grene til påhæng

En god start er halv færdig, og du er uden tvivl tættere på den perfekte gave, hvis du også gør noget ud af indpakningen.

Tilbage til blog