Find inspiration til Bryllupsgaven

Brylluppet er en af de mest specielle dage i ens liv, og det er vigtigt at vælge en bryllupsgave, som er så speciel som dagen. Håndlavet keramik er en unik og personlig gave, der kan være den perfekte bryllupsgave til det smukke bryllups par.

4 STK. FROKOSTTALLERKEN

Findes der noget bedre end en god frokost? Ja! En god frokost serveret på det smukkeste håndlavede frokosttallerkener. Alt efter personen du skal give gaven til kan du vælge farver der passer til enhver bolig!

SE MERE

4 STK. MORGENMADSSKÅL

Vores morgenmadsskåle kan bruges til meget mere end navnet først antyder. Hver end din modtager nyder en god yoghurt med årstidens bær eller at varme kroppen ved en god suppe, så kan du vide dig sikker på at de vil elske de her skåle!

SE MERE

2 STK. NØDDESKÄL

Vores nøddeskåle er perfekt til at nyde fredagsslikket eller andre små godter, og med sit søde udtryk er du sikker på at tage alle dine gæsters opmærksomhed. De kan også bruges som udsmykning i et stilrent og moderne hjem, også fås de endda i mange flere farver!

SE MERE

4 STK. KOPPESTEL

Dette stel er nok kaffe-elskerens største drøm! Hvad end det så er din kæreste, et par eller bare en bekendt du ønsker at gøre glad, så er disse smukke krus og kopper en sikker vinder. Stellet består af to store tekrus og to vidunderligt smukke espressokopper og kan fås i flere farver. 

SE MERE

4 STK. MIDDAGSTALLERKEN

Forær din modtager et stel med fire middagstallerkener, så det kan invitere deres nærmeste på en lækker middag serveret på det lækreste håndlavede tallerkener. Tallerkenerne passer ind i enhver moderne bolig, og med farve muligheder nok til at tilfredsstille enhver.

SE MERE

3 STK. KOPPESTEL

Her kan du få et stel med to af vores smukke tekrus, samt en flødekande til dem der ikke nyder deres kaffe helt sort. Med dette flotte matchende stel er du garanteret at din gave falder i utrolig god jord hos en sand kaffe-elsker. 

SE MERE

2 STK. TEKRUS

Hvis der er noget der kan redde enhver morgenstund, så er det en lækker kop kaffe. Især hvis man har muligheden for at drikke af et smukt håndlavet krus, som de her! Leder du efter en gave der både kan pynte og bruges, så er et stel af tekrus en sand vinder. 

SE MERE

2 STK. MORGENMADSSKÄL

Skal du forære den perfekte gave til parret som bor sammen så er skåle noget vi alle har brug for, også gør det jo heller ikke noget at de er så smukke! 

SE MERE

4 STK. TEKRUS

En lækker gave kunne også være et stel med fire af vores tekrus. At kunne invitere bekendte til en kop kaffe af matchende kopper er en magisk følelse, som din modtager uden tvivl fortjener!

SE MERE

Weekend tur: Det perfekte bryllups get-away

En romantisk weekendtur eller en miniferie i et luksuriøst hotel kan være en perfekt bryllupsgave for et par, der elsker at rejse og opleve nye steder sammen. Det kan være en unik måde at fejre deres bryllup og skabe minder, som de vil huske i mange år.

 

Håndlavet keramik: En personlig & unik bryllupsgave

Håndlavet keramik er en unik gave, fordi hvert stykke er skabt af hånden af en kunstner. Det betyder, at ingen to stykker er helt ens, og det gør det til en ekstra særlig gave. Keramik kan også være en praktisk gave, da det kan bruges i hverdagen, som f.eks. en kop til morgenkaffen eller en skål til pastaen.

Det vigtigste er at tænke på bryllupsparrets personlighed og stil når man skal vælge den perfekte gave. Hvis de er mere enkle og minimalistiske, så kan en enkel og elegant keramik være det perfekte valg. Hvis de derimod er mere kreative og eksperimentelle, kan man overveje noget mere farverigt og mærkværdigt keramik.

 

Husk de gode tide: En fotobog som bryllupsgave

En personligt udformet fotobog eller et fotogalleri med billeder fra deres tid sammen kan være en smuk og sentimental bryllupsgave. Det kan være et minde om deres kærlighedshistorie og deres tid sammen, som de kan tage frem og mindes om i mange år frem. En personligt udformet fotobog kan skabes online eller på et fotostudie.

 

Bryllupsgaven til det eventyrlystne par

En oplevelsesgave som en tur i en varmlufts ballon, et madlavnings kursus eller et bungee-jump kan være en spændende og uforglemmelig bryllupsgave for et eventyrlystent par. Det kan være en måde for dem at prøve noget nyt og spændende sammen og skabe minder, de vil huske for evigt.

 

Bryllupsgaven til livnyderne

En gavekort til et spa eller wellness center kan være en afslappende og velfortjent bryllupsgave for et par, der trænger til at slappe af og koble af. Det kan være en måde for dem at nyde lidt tid sammen og forkæle sig selv efter den travle bryllupsplanlægning.

Tilbage til blog